Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Auto Classic No 5- Περιεχόμενα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

AUTO CLASSIC No 5 ΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2010


CONTACT POINTS

Δημήτρης Παπανδρέου

ΟΡΙΣΜΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ο “ορισμός” των κλασσικών αυτοκινήτων σύμφωνα με τις Διεθνείς Ομοσπονδίες, οι κατηγορίες και κλάσεις που κατατάσσονται τα Ιστορικά οχήματα ανάλογα με την κατάστασή τους, και η έκδοση “Ιστορικών Πινακίδων” στην Ελλάδα.

CLASSIC DIARY: Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Όλα τα νέα και οι εξελίξεις στον χώρο του Κλασσικού Αυτοκινήτου.

Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.ΙΣΤ.Α.

Οι εξελίξεις γύρω από το δύσκολο θέμα της licence, που οδηγεί σε μαρασμό, τουλάχιστον για το 2010, τους αγώνες Ιστορικών Αυτοκινήτων. Διαβάστε τις θέσεις των “εμπλεκομένων” μέσα από τις ανακοινώσεις τους, και ας εξαγάγει ο καθένας τα δικά του αμερόληπτα συμπεράσματα.

RPOFILE ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

FORD GT 40

Ένα “συλλεκτικό” profile-αφιέρωμα σε ένα από τα πιό ένδοξα αυτοκίνητα που τίμησαν τους αγώνες αντοχής την δεκαετία του ‘60 (Από τον Δ. Παπανδρέου).

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗN REGULARITY

Ένα μοναδικό άρθρο, που δημοσιεύεται για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση και λεπτομέρεια στον Παγκόσμιο Τύπο Ιστορικών Οχημάτων! Διαβάζοντάς το, θα μπορέσετε να συμμετάσχετε απ’ ευθείας σε “αγώνες” Regularity, γνωρίζοντας τα πάντα για τον τρόπο εκτέλεσης, τις διαδρομές, τα “μυστικά” της οδήγησης και τον απαραίτητο εξοπλισμό!

ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 2010

Με λιγότερες “Ιστορικές” συμμετοχές απ’ ότι αναμενόταν, αλλά με έντονο συναγωνισμό και θαυμάσιους χρόνους.

ΤΡΙΠΟΛΗ 13/3/2010

Ο 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ

Υπό βροχήν μεν, με οδήγηση στα 10/10 δε, ένας εξαιρετικός αγώνας που ενθουσίασε τους θεατές και απέδειξε ότι τα Ιστορικά αυτοκίνητα δίνουν το περισσότερο θέαμα και έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

2ο MOUNTAIN CLASSIC RALLY 2010

Η άριστα διοργανωμένη εκδήλωση του M.R.O.E. (Motor Rally Organization Events)

ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΚΥΠΡΟΥ 2010

Με λίγες συμμετοχές αλλά σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, το Ράλλυ Κύπρου άνοιξε την αυλαία των Ιστορικών Πρωταθλημάτων F.I.A. για το 2010.

ΜΕΓΑΡΑ

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2010

CLASSIC MICROCARS CLUB

Με πληθωρική συμμετοχή (άνω των... 100 αυτοκινήτων!) επιβράβευσαν οι οδηγοί Ιστορικών τις προσπάθειες του Classic Microcars Club για άρτιες και ασφαλείς διοργανώσεις.

4ο WINTER MARATHON 2010

Σ.Ι.Σ.Α.

Ο Σύλλογος Ιστορικών Σπορ Αυτοκινήτων, ο γνωστός Σ.Ι.Σ.Α., διοργάνωσε για τέταρτη χρονιά τον διήμερο “χειμερινό του Μαραθώνιο”, αυτή την φορά στην πανέμορφη Ολυμπία.

17ο ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ

Είναι θεσμός! Και τα μέλη της ΦΙΛΠΑ έδωσαν ξανά το παρόν, τόσο στην Regularity όσο και στην πρωτότυπη δεξιοτεχνία της 2ης μέρας.

IN MEMORIAM

Η ζωή συνεχίζεται. Είθε οι θυσίες των αθώων να μην πάνε ολωσδιόλου χαμένες...

“ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ” ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2010

Τα προγράμματα των Λεσχών και οι ημερομηνίες αγώνων και εκδηλώσεων Sporting και Regularity για το 2010.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΛΕΣΧΩΝ

Σ’ αυτό το τεύχος προσπαθήσαμε να συμπεριλάβουμε στις “διευθύνσεις” όλες τις Λέσχες, τους Ομίλους, τα Clubs, τις Ομοσπονδίες, ακόμα και τα Μουσεία Ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλεττών της χώρας μας. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Διορθώστε τα λάθη και τις τυχόν παραλείψεις μας στο e-mail: papandre@otenet.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου