Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΙΔΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ "ΠΕΣΕΙ" Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΘΑΥΜΑΣΤΕ!)

Πέραν της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑΣ του υπουργοποιημένου ανδρόγυνου Δρίτσα-"κυρα Τασίας - Θα το τρώω όλο το φαγητό μου", το πρόβλημα είναι ότι το κόμμα της χαράς επιχειρεί όντως να καταστρέψει την Ελλάδα όπως την ξέρουμε, οπότε, μάλλον "καλό" είναι που έχει την τρομακτική αυτή γυναίκα των άκρων ως υπουργό (ανέκδοτο: Συσκέφθηκε, λέει, σε διϋπουργική, με τον...άντρα της! Είμαστε μαζί σου ήρωα!), επειδή με τις απιθανότητες τύπου "οι μετανάστες λιάζονται" και "θα τους φιλοξενήσω στους διαδρόμους του Υπουργείου", επιταχύνει το τέλος της συγκεκριμένης κυβέρνησης. Εξηγούμαι: Ακούω ότι "ο Τσίπρας είναι έξυπνος". Δεν το γνωρίζω το παιδί, αλλά πρώτον με τις παρέες-φλάμπουρα που έχει και δεύτερον με τους υπουργούς τύπου "Τασία-θα το τρώω όλο το φαγητό μου" που επέλεξε, είτε ΔΕΝ είναι έξυπνος, είτε ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ πονηρός και έβαλε το άτομο αυτό στη συγκεκριμένη θέση για να δημιουργηθεί το μπάχαλο που βλέπουμε και να έχει κάθε λόγο να το ξεφορτωθεί, μαζί με τους απίθανους και ακραίους του εσωτερικού του κόμματός του. Δηλαδή, θα πεί "σας έκανα τη χάρη και παραλίγο να πέσει η κυβέρνηση. Μπείτε τώρα πάλι στις υπόγειες αίθουσες του Πολυτεχνείου να συνωμοτήσετε περιμένοντας τις επόμενες εκλογές". Το ίδιο βέβαια μπορεί να πεί κανείς και για τον προηγούμενο πρωθυπουργό της δυστυχίας που "μας έσωσε μέσω φτωχοποίησης και καταστροφής". Ο τύπος με τον ΕΝΦΙΑ ουσιαστικά αυτοκτόνησε πολιτικά μαζί με το κόμμα που είχε δημιουργήσει (αυτό ντε, που είχε νοικιάσει και χρησιμοποιούσε το όνομα της ΝΔ). Να πείς ότι δεν ξέρει, ότι δεν έχει πείρα, ότι δεν είναι πονηρός ή ότι δεν του το έλεγαν όλοι (και δεν το έβλεπε); Μια χαρά το ήξερε ότι μετράει μέρες και μάλλον άφησε τους άλλους να έρθουν να διαλύσουν τα πάντα, για να τον φωνάξει πίσω ο λαός  που "μπιπ", ζητώντας του...κι άλλο! Το θέμα είναι ότι ο έξυπνος Σαμαράς με τον ΕΝΦΙΑ και ο έξυπνος Τσίπρας με την "Τασία-θα το τρώω όλο το φαγητό μου", κάνουν ζημιά στη χώρα, στην Ελλάδα, σ' εσάς, σε εμένα, στις οικογένειές μας, στα παιδιά μας, στους φίλους μας και στα παιδιά των φίλων μας και όλων των συμπατριωτών μας ΕΛΛΗΝΩΝ. Αν λοιπόν φώναζα "ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕ", μάλλον πολλοί εξ' υμών θα ένωναν τις φωνές τους με την δική μου, ανεξάρτητα απο πολιτικές τοποθετήσεις και λοιπές "passe" κουταμάρες.
Δ.Π.

4 σχόλια:

  1. Τι χαρά που νοιώθει! Εκπλήρωσε το όνειρο της ,είναι ευτυχισμένη ! ζει στον κόσμο της και σε άλλη χώρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μεταναστευτικό έχει τις ρίζες του στον τύπο με τον ΕΝΦΙΑ που ουσιαστικά αυτοκτόνησε πολιτικά μαζί με το κόμμα που είχε δημιουργήσει (αυτό ντε, που είχε νοικιάσει και χρησιμοποιούσε το όνομα της ΝΔ).
    Όταν το 1991 ο Αντώνης Σαμαράς άνοιγε την πόρτα και τα σύνορα, για να περάσουν στην από εδώ ελληνική όχθη, περίπου 1.500.000 κάτοικοι της Αλβανίας, λίγοι ήταν αυτοί που φαντάζονταν ότι
    22 χρόνια μετά, ο ίδιος άνθρωπος θα είχε μπροστά του και μέσα στα πόδια του ένα τεράστιο μεταναστευτικό πρόβλημα αλλά και τεράστια εγκληματικότητα ,την οποία κληρονόμησε ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί με πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική να σώσει την οικονομία αλλα με το μεταναστευτικό δεν έχει λύσεις λόγω των γνωστών θέσεων του που τις πέρασε σαν ψιλά γράμματα ο λαός (που κάποιον έπρεπε να ψηφίσει όπως έχετε γράψει).Εκτός απο την κυρά Τασία αν και ο Βαρουφάκης αποδειχθεί ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ τότε όλα μπορούν να συμβούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα ΕΧΟΥΝ ήδη συμβεί, παρ' ότι σε πολλά θέματα (συντάξεις, ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων, σεγαστικά Α' κατοικίας, κοινωνική πολιτική) η παρούσα Κυβέρνηση πράττει, ορθώς, το αυτονόητο. Σε ΟΛΑ τα άλλα, ΜΕΓΑ πρόβλημα. Μηδέν σχέδιο. ακατάλληλα κομματικά στελέχη, παλιοί έως και φανατικοί κομμουνιστές που είχαν συνηθίσει να λένε ό τι θέλουν αφού δεν θα καλούντο ποτέ να τα εφαρμόσουν (έλα που έγιναν υπουργοί!) και αδιανόητη πρακτική-ανοχή σε μεταναστευτικό, αναρχικούς, καταληψίες, εγκληματίες. Αν ακούσει κάποιος καθηγητές τ'ύπου Παρασκευόπουλου και Πανούση να μιλούν γα θέματα των Υπουργείων τους, θα νομίσει ότι κάνουν πλάκα! Οι άνθρωποι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΥ, νομιζουν ότι διδάσκουν σε πρωτοετείς και πέφτει ο μισθός απο το Δημόσιο, καμμία συναίσθηση της ευθύνης τους απέναντι στην κοινωνία! Ομως αυτοί στον πρώτο ανασχηματισμό θα φύγουν και θα συνεχίσουν να είναι κρατικοδιαιτοι, ενώ το "έργο" τους θα μας τυραννάει για χρόνια μέχρι να αλλάξει κάποιος άλλος τους νόμους τους. Τι θα γίνει γενικά; Με κόπο θα φτάσουμε καλοκαίρι, θα σταματήσουν τα πάντα τον Αύγουστο και απο τέλη Σεπτεμβρίου θα προγραμματιστούν εκλογές (όχι δημοψήφισμα γιατί δεν θα απαντήσει στα ΠΟΛΛΑ ερωτήματα). Οταν γίνουν εκλογές, απέναντι στο κεντροαριστερό -διασπασμένο- ΣΥΡΙΖΑ, θα βρίσκεται ένα νέο κεντροδεξιό σχήμα με επικεφαλής τον Κ. Καραμανλή, ενώ η ΝΔ θα "μικρύνει" και θα μείνει με τους δεξιούς και καραδεξιούς της, με ή άνευ Σαμαρά. Υπάρχει και η πιθανότητα βέβαια να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και η ΝΔ να αλλάξει αρχηγό μέχρι το καλοκαίρι, αλλά μάλλον ο Σαμαράς θα το πάει μέχρι τέλους με Γεωργιάδη, Βορίδη, Βούλτεψη, Σταμάτη, Γιακουμάτο και τ' άλλα τα παιδιά (που διώχνουν κόσμο απο τη ΝΔ όπως η Τασία-θα το τρώω όλο το φαγητό μου διώχνει κόσμο απο τον ΣΥΡΙΖΑ). Περιττό να πω ότι όσο το κακό πολιτικό μας σύστημα θα παλεύει για την επικράτηση, εμείς θα βουλιάζουμε, Ετσι είναι όμως... Κάθε κόμμα έχει τις δεσμεύσεις του και δυστυχώς απεδείχθη ότι οτι οι εσωτερικές δεσμεύσεις τοιυ ΣΥΡΙΖΑ αποβαίνουν καταστροφικές, παρά τις καλές κινήσεις σε άλλα μέτωπα. Οσο για τον Βαρουφάκη, είναι το αντίστοιχο του Πανούση και του...Βενιζέλου, στις ανίιστοιχες επιστήμες. Πολλά λόγια, φιγούρα, στυλ, και όλα ακατανόητα, ατεκμηρίωτα, ανεφάρμοστα. Τεράστια η ζημιά ως εκ της επιλογής του... Αλλά τι να λέμε: Εδώ ο "δάσκαλος" του Πρωθυπουργού είναι ο Φλαμπουράρης, αυτό το relic μίγμα μακαρίτη Γιαννόπουλου και ζώντος Γιακουμάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή