Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΔΙΩΞΕ: ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΠΑΝΟΥΣΗ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΑΛΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΥΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΟΥΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ: ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ -ΑΚΟΜΑ- ΑΦΘΑΡΤΟΣ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΓΕΡΟΝΤΙΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΟΥΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ. ΣΚΕΨΟΥ: ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ (ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ) ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ. ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΗ, ΧΩΡΙΣ ΛΕΟΥΤΣΑΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ (ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΟΙ) ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο,ΤΙ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΒΟΡΙΔΟΣΤΑΜΑΤΟΒΟΥΛΤΑΨΟΛΑΖΑΡΙΔΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ. ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ 4 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 34 ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΘΕΙ ΣΤΟ 14; ΚΑΛΩΣ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΩΝ ΤΣΑΚΝΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ/ΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΑΝΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.


3 σχόλια:

  1. Αμα διώξει τους Πασόκους θα παει στο 14 ,το ξέρει και τους ανέχεται .Δεν τον ψήφισα γιατί δεν αντέχω όλους αυτους που αναφέρετε ,ειδικά τον Φίλη . Δυστυχώς έχετε δίκιο και ο ΣΥΡΙΖΑ πάσχει απο την ασθένεια ολων των κυβερνητικών κομμάτων , ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κι ένα άρθρο που θα υπέγραφε και ο αγαπητός Βόλφαγκ.Εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O,τι καταλαβαίνει ο καθένας απο ό,τι διαβάζει. Να βοηθήσω όμως, και με το συμπάθειο. Ξέρετε γιατί Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία και Κύπρος "καθάρισαν" χωρίς δράματα και πεταμένες πενταετίες με ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ συνέπειες; Οχι γιατί τάχα "συνεργάστηκαν αντιπολιτευόμενα κόμματα", αλλά γιατί ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.Ενώ σ' εμάς, στον άτυχο λαό αυτής της άτυχης (απο καλούς και συνεπείς πολιτικούς) χώρας; Ψέμματα ο Γιωργάκης έλεγε, γιατί είχε ενημερωιθεί για το χάλι που παραλάμβανε απο Καραμανλή. ΗΞΕΡΕ την κατάσταση ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ, αδιαφορώντας "για το μετά". Ομοίως ΨΕΜΜΑΤΑ και δύο φορές μάλιστα (σαν αντιπολίτευση και σαν συμπολίτευση) έλεγε ο Σαμαράς, επίσης για να εκλεγεί. Αντιμνημονιακός στα Ζάππεια, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ με τιον Παπαδήμο και το PSI, και ο μεγαλύτερος ΨΕΥΤΗΣ στα σύγχρονα πολιτικά χρονικά με τις υποσχέσεις για ελαφρύνσεις και "αντίσταση" προ των εκλογών του 2012, ενώ και αυτός ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ Δ' ΡΑΪΧ. Απεδείχθη Μέγας Σφαγέας της μεσαίας τάξης, διαχρονικός φονιάς( λόγω 400 μνημονιακών αντιαναπτυξιακών νόμων) του απλού Ελληνα, με Δήμιο τον Γεωργιάδη και τους άλλους προθύμους. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, σήμερα "οι φίλοι του Φίλη" (και ο ίδιος ο Φίλης) ξεπέρασαν ακόμα και τον Σαμαρά ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ, με τις υποσχέσεις τους για τα κουρέματα, τα αντιμνημόνια, την κατάργηση των νόμων, τις διαγραφές και τα πεντοζάλια. Δεν έχει "δεν ήξερα και δεν το περίμενα". ΟΛΑ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ, ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ("και μετά βλέπουμε", ΑΚΡΙΒΩΣ όπως οι προηγούμενοι). Ζούμε στην εποχή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης. Βάλτε να δείτε τι έλεγαν (και με τι τρόπο) τον Ιανουάριο, μόλις προ πέντε μηνών, και τι λένε τώρα. ΕΛΕΓΑΝ ΟΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ε, με ψεύτες δουλειά δεν γίνεται, ανεξαρτήτως κομμάτων, χρωμάτων και ιδεολογιών. Οσο για το αν επιθυμώ ως Ελλην να με εκπροσωπεί διεθνώς ο Βαρουφάκης και η Παναρίτη, συγνώμη, αλλά δεν έχουμε υποστεί αρκετά; Πρέπει και να γελάνε μαζί μας, εκτός του να μας λυπούνται; Δ.Π.

      Διαγραφή