Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ (ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ) ΤΩΝ "ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ"!

"...Σε πείσμα των δύσκολων καιρών που περνάει η χώρα μας, η ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου θα δώσει την δυνατότητα σε 54 οδηγούς και τις ομάδες τους να "αποδράσουν" απο τα προβλήματα...κτλ. κτλ."

Αυτό είναι το Δελτίο Τύπου της Λέσχης που διοργανώνει την φιλική ανάβαση αυτό το Σαββατοκύριακο, στην οποία συμμετέχουν 54 άξιοι συμπατριώτες μας που έχουν το κέφι και το χρήμα να κάνουν αγώνες τη στιγμή που η χώρα κατρακυλάει  με Κυβέρνηση μειοψηφίας στο δύσκολο δρόμο της ύφεσης.
Αν ήταν τόσο εύκολο να "αποδράσουμε απο τα προβλήματα", θα είχαν λυθεί πολλά θέματα σε ατομικό και εθνικό επίπεδο.
Και αυτό το  απολογητικό "σε πείσμα των δύσκολων καιρών", τι ακριβώς πάει να πει; Και πως το αντιλαμβάνονται όσοι έχουν πληγεί άγρια απο τα capital controls και κάθονται στις ουρές για το πενηντάρικο ή δεν το έχουν ούτε αυτό; Ας σιωπήσουν για λίγες μέρες οι δημόσιες προκλήσεις, ας περιμένουν για λίγο οι ασυγκράτητοι οργανωτές και συμμετέχοντες!
Αυτό που ΔΕΝ φαίνεται να καταλαβαίνουν πολλοί, είναι ότι απαιτείται ένας στοιχειώδης "σεβασμός" στις στιγμές αυτές, και τα ακριβά χόμπυ μπορούν να περιμένουν κανα δυό μήνες, μέχρι να "συνηθίσει" ο κόσμος τη νέα κατάσταση, εφ' όσον υπάρξει βέβαια αίσιο τέλος.
ΕΥΤΥΧΩΣ που η ΟΜΑΕ δείχνει υπεύθυνη στάση αυτές τις μέρες, αν και κατά την άποψή μας θα έπρεπε να αναβάλλει/ματαιώσει όλους τους αγώνες της περιόδου μέχρι και μετά τον Σεπτέμβριο. Δεν γίνεται να έρχονται μέτρα που θα "τελειώσουν" τον μέσο Ελληνα μέσα σε αβέβαιο πολιτικό τοπίο, και ο άλλος αδιάφορος να διαφημίζει την τρέλλα του! Ελεος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου