Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Σ.Ι.Σ.Α. GRAND PRIX 2015. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ!


ΣΙΣΑ Grand Prix 2015

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων διοργανώνει την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου τον τελευταίο αγώνα για το 2015, το «ΣΙΣΑ Grand Prix», που θα κρίνει και το αμφίρροπο Πρωτάθλημα ΣΙΣΑ. Μετά τη μεγάλη περυσινή επιτυχία η εκδήλωση θα διεξαχθεί ξανά στο πάρκινγκ του Beach Volley των ολυμπιακών εγκαταστάσεων Καλλιθέας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως και το 1985 (κατηγορία “Historic”) και αυτοκίνητα από το 1986 έως και το 1995 (κατηγορία Potentially Historic-“Youngtimer”). Τα πληρώματα θα αποτελούνται από ένα ή δύο μέλη, οδηγό και προαιρετικά συνοδηγό. Φέτος οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν να διαγωνισθούν είτε στην κατηγορία Super Classic (με ανώτατη μέσω ωριαία ταχύτητα έως 50 χλμ) ή στην κατηγορία Regularity Classic (με ΜΩΤ έως 40 χλμ). Δικαίωμα συγκομιδής βαθμών για το πρωτάθλημα έχουν και οι δύο κατηγορίες, απαγορεύεται όμως η ταυτόχρονη συμμετοχή και στις δύο κατηγορίες. 

Εντός του χώρου θα έχει διαμορφωθεί μία ειδική διαδρομή ακριβείας μήκους περίπου 1000 μέτρων, στην οποία θα διαγωνισθούν τα πληρώματα 3 φορές με τον ίδιο τρόπο, όπως σε ένα Rally Sprint Regularity. Η τελική μορφή της εκδήλωσης και των κατηγοριών αποτυπώνεται στον Ειδικό Κανονισμό.  Οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθούν πανοραμικά από ασφαλή θέση και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα  70€ ανά αυτοκίνητο για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη ΣΙΣΑ και στα 80€ για τους λοιπούς συμμετέχοντες. Στο παράβολο συμπεριλαμβάνεται συμμετοχή στα έξοδα οργάνωσης, πολλά δώρα από τους υποστηρικτές του αγώνα και συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Οδηγών - Συνοδηγών ΣΙΣΑ, με συντελεστή 1.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
09:00-09:30 Συγκέντρωση, Διοικητικός Έλεγχος & Ενημέρωση Συμμετεχόντων
09:30-09:55 Ελεύθερα δοκιμαστικά 
10:00-11:30 Εκκίνηση - 1ο σκέλος
11:30-13:00 2ο σκέλος
13:00-14:30 3ο σκέλος
15:00 Έκδοση αποτελεσμάτων 
15:30 Απονομή επάθλων

Τα ωράρια της εκδήλωσης αναφέρονται στην εκκίνηση και στον τερματισμό του 1ου αυτοκινήτου. Ο σύλλογος διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών για την καλύτερη ροή του προγράμματος. Ο ειδικός κανονισμός και η αίτηση συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγουwww.sisa.gr

Υποστηρικτές του αγώνα είναι οι AVON ελαστικά Μαρασλής, γυαλιά ηλίου Ridley, SP Tableware και το Τμήμα Διαχείρησης Εμπορικών Δραστηριοτήτων. Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι Auto Classic, Time2rally & SNP. H εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου