Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

1ο ΡΑΛΛΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ- Α.Λ.Α.Κ.


Με  νικητές τους Χρήστο Χριστοφάκη-Κώστα Σούκουλη (Alfa Romeo Junior, 1973) ολοκληρώθηκε το παρθενικό Ράλλυ Regularity Σικυωνίων την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.
Το 1ο Ράλλυ Regularity Σικυωνίων είχε ως επίκεντρο το Κιάτο Κορινθίας και διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας", σε συνεργασία με την Scuderia Triskelion. Η αγωνιστική συνάντηση που συγκέντρωσε 71 συμμετοχές και είχε την υποστήριξη του Δήμου Σικυωνίων, αποτέλεσε τον 4ο γύρο του Πρωταθλήματος Regularity Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτου, που έχει προκηρυχθεί από την ΟΜΑΕ. Επιπλέον, περιλάμβανε 10 Δοκιμασίες Ακριβείας μήκους 142 χιλιομέτρων και είχε χωριστεί σε δύο μέρη. Οι συμμετέχοντες είχαν, παράλληλα με τη μάχη τους απέναντι στο χρόνο, την ευκαιρία να βρεθούν σε μαγευτικές ορεινές τοποθεσίες της Πελοποννήσου όπως η Στυμφαλία, το Οροπέδιο Φενεού και η Λίμνη Δόξα, συνδυάζοντας έτσι το τερπνόν μετά του ωφελίμου. 
Όμως επειδή σε κάθε αγωνιστική συνάντηση, το κερασάκι στην τούρτα είναι η έκβαση της εκάστοτε προσπάθειας, τα αποτελέσματα έχουν τη δική τους σημασία. Νικητές στο Κιάτο, όπου φιλοξενήθηκαν η Εκκίνηση και ο Τερματισμός, επέστρεψαν οι Χρήστος Χριστοφάκης-Κώστας Σούκουλης (Alfa Romeo Junior, 1973) με 96 βαθμούς ποινής, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Κωνσταντίνος Κίσσας-Νίκος Ρέκκας (Mitsubishi Pajero, 1984) με 97 βαθμούς ποινής, μετά από μία μάχη που κρίθηκε μόλις στην τελευταία δοκιμασία ακριβείας. Στο βάθρο των νικητών, ανέβηκαν ακόμη οι Γιώργος Φούφας-Γιάννης Λουΐζος (Chevrolet Corvette, 1968) που είχαν 168 β.π. Την πρώτη εξάδα του αγώνα, διαμόρφωσαν οι Απόστολος Φούφας-Γεωργία Βαλιμήτη (Ford Taunus GT, 1971) με 189 βαθμούς ποινής, οι Σωτήρης Σελλής-Παναγιώτης Κακαρούντας (Renault Caravelle, 1964) με 206 βαθμούς ποινής και οι Παναγιώτης Δαραβίγκας-Γεωργία Καραχωντζίτζη (Toyota KP 60, 1983)
Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε η συνέχεια για το Ράλλυ Regularity Σικυωνίων αναμένεται εξαιρετική, αφού η παρθενική διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία. Το Πρωτάθλημα Ράλλυ Regularity Ιστορικών Αυτοκινήτων, θα συνεχιστεί στις 21-23 Οκτωβρίου, με το Διεθνές Olympic Classic Rally.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ http://www.infomega.gr/live/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου