Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Σ.Ι.Σ.Α. 24 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ 2016

19ο Ράλλυ «24 Ώρες Ελλάδα» ΣΙΣΑ
15-16 Οκτωβρίου 2016
Εύβοια – Στερεά Ελλάδα

Ενημερωτικό Δελτίο

Σε λίγες εβδομάδες εκκινεί το μοναδικό regularity rally αντοχής στη χώρα μας, το «24 Ώρες Ελλάδα».  Περίπου εξήντα ετοιμοπόλεμα αυτοκίνητα και πληρώματα θα ξεκινήσουν στις 9:30 το πρωί από την Ακρόπολη με κατεύθυνση προς Βαρνάβα & Δήλεσι, όπου μετά από ένα σύντομο διάλειμμα θα συνεχίσουν προς Χαλκίδα, Δαφνούσα, Στροφυλιά, Καταρράκτες Δρυμώνα και Λουτρά Αιδηψού, όπου θα γίνει και η πρώτη ανασυγκρότηση της ημέρας.

Ακολουθούν ‘Ηλια, Ροβιές, Δρυμώνας, Σπαθάρι, Ψαχνά και μετά η απαιτητική διαδρομή Στενή, Μετόχι και Κύμη. Στην Κύμη θα τερματίσουν όσοι συμμετέχουν στο έπαθλο «12 Ώρες Ελλάδα» και θα γίνει και η τρίωρη νυχτερινή ανασυγκρότηση του 19ου «24 Ώρες Ελλάδα».

Γύρω στα μεσάνυχτα οι συνοδηγοί θα βγάλουν τους φακούς, οι οδηγοί θα ανάψουν τις προβολιέρες και θα αρχίσει το νυχτερινό κομμάτι που έχει προσδώσει αυτόν το μοναδικό χαρακτήρα σε αυτό το ιδιαίτερο ράλλυ.

Κύμη, Κονίστρες, Λέπουρα, Μεσοχώρια, Αλμυροπόταμος και Πόρτο Μπούφαλο για μια σύντομη ξεκούραση. Ακολουθούν Πετριές, Αμάρυνθος και Χαλκίδα για ένα σύντομο διάλειμμα. Αμέσως μετά τα κουρασμένα αλλά αποφασισμένα πληρώματα θα δοκιμαστούν στη φημισμένη Ριτσώνα και στο μοναδικό Μερκούρη και με τη συμπλήρωση περίπου 750 χιλιομέτρων και 24 ωρών θα τερματίσουν στην Αθήνα.

Η Οργανωτική Επιτροπή ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς και μία «στρατιά» κριτών & χρονομετρών θα διασφαλίσει την αδέκαστη & ομαλή διεξαγωγή της μεγαλύτερης περιπέτειας στο χώρο του ιστορικού αυτοκινήτου.

Οι δηλώσεις συμμετοχών έχουν ήδη ξεκινήσει και ένας μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων έχει ήδη δηλώσει ώστε να εξασφαλίσει έγκαιρα τη συμμετοχή του και να επωφεληθεί του εκπτωτικού παραβόλου που λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου. Η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων είναι η Πέμπτη 6 Οκτωβρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου