Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

AC3 - 2nd ATTICA REGULARITY RALLY 13/11/2016



                                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
O AC3  διοργανώνει  το 2nd  Attica Regularity Rally 2016, εκδήλωση  ακριβείας ιστορικών αυτοκινήτων, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, με εκκίνηση από την Πάχη Μεγάρων,    ανασυγκρότηση στα Σκούρτα και τερματισμό στην Ν. Ερυθραία  Αττικής.
Η εκδήλωση  προσμετρά στο Argolis Historic Trophy με συντελεστή 1, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity της Ε.Ο ΦΙΛ.Π.Α. 2016, καθώς και στο Classic Mini Trophy 2016.
Το μήκος της διαδρομής θα είναι περίπου 146 Km σε 1 σκέλος, με 6-7 Ειδικές  Δοκιμασίες  Ακριβείας και πολλαπλές χρονομετρήσεις. Οι  εγνωσμένης οδηγικής απόλαυσης τεχνικές  ασφάλτινες  διαδρομές στην  Κορινθία και Αττική αναμένεται να ενθουσιάσουν τα πληρώματα που ταυτόχρονα θα πρέπει να επιδείξουν αυτοσυγκέντρωση και ακρίβεια.
Ο  Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από τις 09:00-10:30 στην Πάχη.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί, μετά από περίπου 5 ½  ώρες.
Η χρονομέτρηση της εκδήλωσης  ανατέθηκε στην  www.sportstiming.gr, οι  χρονομετρήσεις των Ε Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1), με ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο  και τον τερματισμό.
Το δικαίωμα συμμετοχής για την εκδήλωση  ορίζεται στα 70,00 € (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει:
-Παράβολο Συμμετοχής.
-Ασφάλεια προς τρίτους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.
-Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης της εκδήλωσης.
-Έντυπα της εκδήλωσης (road book, νούμερα, πινακίδα κτλ)
-Έπαθλα και αναμνηστικά .
Πλέον της γενικής κατάταξης και των καθιερωμένων κατηγοριών, έπαθλα θα απονεμηθούν και στα τρία πρώτα πληρώματα που θα καταταγούν, με αυτοκίνητα που δεν θα φέρουν  συνδεδεμένα πρόσθετα  όργανα μέτρησης αποστάσεων . Δεν επιτρέπονται τα όργανα μέτρησης με  ενδείξεις προπορείας-καθυστέρησης  ή υπολογισμού Μ.Ω.Τ.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη  8  Νοεμβρίου 2016, εφόσον συνοδεύονται από το παράβολο συμμετοχής, το οποίο επιστρέφεται εξ΄ ολοκλήρου στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ανακαλέσει τη δήλωση του μέχρι την Τετάρτη  9  Μαΐου 2016 & ώρα 20:00. Μετά από αυτή την ημερομηνία ουδεμία επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ      AC3   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου