Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ TA ΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "CLASSIC GIFT SHOP", Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 17, ΜΕΛΙΣΣΙΑ

  Οπως πολλοί φίλοι μας γνωρίζουν, έχουμε δημιουργήσει στα γραφεία μας και ένα όμορφα διακοσμημένο κατάστημα με είδη  διακοσμητικών δώρων που έχουν φυσικά σχέση με το αντικείμενο των εκδόσεών μας, δηλαδή τα κλασσικά αυτοκίνητα, τις μοτοσυκλέτες και τα σκάφη. Πρόκειται για επιλεγμένα διακοσμητικά καθώς και μικρά δώρα για τον οδηγό, που ξεκινούν από τα 3 μόλις Ευρώ. Επίσης, υπάρχουν επιλεγμένα δώρα για μικρά και μεγάλα παιδιά (μοντέλα αυτοκινήτων, σκαφών και μοτοσυκλετών), καθώς και μεγάλη συλλογή απο χειροποίητα γούρια για το  2014, όπου το κάθε σχέδιο είναι μοναδικό (one of). Τέλος, μόλις κυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα απο την εκδοτική μας (Εκδόσεις Μαγνήτης) και φυσικά στο κατάστημα υπάρχουν όλες μας οι εκδόσεις (παλαιά τεύχη "ΦΟΥΣΚΩΤΟ", "MOTOSPORT", "AUTO CLASSIC") καθώς και τα δύο πρώτα βιβλία του Δ. Π., το "ΧΩΡΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ" του 1984, και τα Χριστουγεννιάτικα Διηγήματα μοτοσυκλέττας και αγάπης "7000 ΝΑΝΟΙ" (Α' έκδοση, 1993).
Για τα μικρά Πρωτοχρονιάτικα δώρα σας, φιλίας και αγάπης ελάτε στο "CLASSIC GIFT SHOP", Π. Τσαλδάρη 17 Μελίσσια, και σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι!
  

*Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook  κάνοντας κλικ στο σήμα "The Classic Gift Shop", δεξιά στη σελίδα.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Κε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ,ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ,ΥΠΟΜΟΝΗ , ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ .
    ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ , "ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ".

    co-driver

    ΑπάντησηΔιαγραφή