Σελίδες

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

"ΒΡΑΒΕΥΣΗ" ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ: ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ. Ο ΧΩΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ...

Ντροπιαστικές, τουλάχιστον, ήταν οι φωτογραφίες των "Προέδρων" με τα χαμόγελα και τις βραβεύσεις στον υφυπουργό Μεταφορών που "φυλάκισε" και "καταδίκασε" τα Ιστορικά Οχηματα, απο το...σύνολο της ηγεσίας των Ιστορικών οχημάτων! Ανευ φιλοτίμου και συναίσθησης της ζημιάς που έχουν κάνει, απαξάπαντες, και ο υφυπουργός και οι "Ιστορικοί γλείφτες" του! Ντροπή, και κρίμα. Ο χώρος, οι ιδιοκτήτες Ιστορικών, οι συμμετέχοντες σε εκδηλώσεις, οι συλλέκτες, δεν αξίζουν τέτοιας ηγεσίας. Δεν θα αχοληθουμε άλλο μαζι τους, αλλά επαναλαμβάνουμε: Κρίμα. Κρίμα και ντροπή τους. Είναι πολύ μκροί και πολύ λίγοι (όσοι συμμετείχαν στην παράσταση του τσίρκου και της βράβευσης) μπροστά στο τεράστιο σε ποιότητα, σε συναίσθημα αλλά και σε οικονομική θυσία, κοινό του Ιστορικού...
 Aλλά και αυτό το κοινό πρέπει επιτέλους να μιλήσει και να αντιδράσει, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ όσο διαρκεί η απαγόρευση κυκλοφορίας. Εκδηλώσεις, που τελικά "εξυπηρετούνται" απο τις απαγορεύσεις αλλά και απο την ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ για τον απλό ιδιοκτήτη Ιστορικού αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας Κ.Υ.Α. που ακόμα αναμένεται (ή και "μαγειρεύεται", από όλους αυτούς μαζί, φίλους και εχθρούς αντάμα, ποιός μπορεί να ξέρει;).
Η Ελλάδα είναι η χώρα των Παγκόσμιων πρωτοτυπιών. Αυτή την εποχή κυβερνάται απο το μοναδικό κομμουνιστικό καθεστώς στην Ευρώπη (και μόλις το πέμπτο στον κόσμο), ενώ στο θέμα των Ιστορικών οχημάτων είναι η μόνη χώρα (επίσης στον κόσμο) όπου η Ιστορική μηχανολογική κληρονομιά ελέγχεται απολύτως απο μια χούφτα Λεσχών και Προέδρων, που "υποχρεώνουν δημοκρατικά" τον ιδιοκτήτη να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις τους αν θέλει να κυκλοφορήσει το ιστορικό του αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα!
 Για να δουμε λοιπόν, αντέχουν όλοι οι φίλοι του Ιστορικού να περάσουν ΜΙΑ Κυριακή χωρίς regularity ή/και ταβέρνα σε κοσμικό νησί; Μπορούν, αντί για "αγώνα regularity", να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, για την ελεύθερη κυκλοφορία (με όρους) των Ιστορικών οχημάτων, για να καταλάβουν οι Λέσχες και οι ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ τους πρόεδροι ότι  η συμφωνία τους με τον υφυπουργό τινάχτηκε στον αέρα, γιατί οι πελάτες πάνε, πέταξαν και δεν θα επιστρέψουν με το παρόν διοικητικό καθεστώς του Ιστορικού χώρου;
Για να δούμε...
.
,
Υ.Γ. Η "γενναιότης" εκφράζεται με λόγια αλλά αποδεικνύεται με πράξεις και έργα. Το Auto Classic θεωρεί Τιμή και Παράσημο το ότι ΔΕΝ ενημερώθηκε και ΔΕΝ προσεκλήθη στην ταπεινή και προσβλητική για τον χώρο συνάντηση και ΒΡΑΒΕΥΣΗ (αν είναι δυνατόν, Χριστιανοί...) του υφυπουργού που ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ (και οσονούπω για πάντα) τα Ιστορικά.
Καιρός τώρα για την ΔΙΚΗ σας απόδειξη: ΑΠΟΧΗ διαρκείας απο Ιστορικές εκδηλώσεις επί πληρωμή εν καιρώ καθολικής απαγόρευσης (!), και εκμετάλλευση μόνο των δυνατοτήτων ελεύθερης κυκλοφορίας που (θα) δίνει η Κ.Υ.Α. Και θα δείτε τα αποτελέσματα πολύ σύντομα. Αλλά είπαμε, απαιτείται γενναιότης, η οποία στην τουριστική μας χώρα σπανίζει, αντίθετα με τις δωσίλογες βραβεύσεις που αυγατίζουν!

Υ.Γ. 2 Καταλαβαίνουμε ότι στενοχωρούμε και καλούς ανθρώπους, με το κείμενο και με την πρόταση/προτροπή αποχής. Αλλά ας πρόσεχαν, και ας το σκέφτονταν εκατό φορές πριν συναινέσουν στην φαρσοκωμωδία βράβευσης του ατόμου -υπό προθεσμία υφυπουργού- που εσφαξε το Ιστορικό! ΄Η, αν δεν μπορούσαν να το αποτρέψουν, ας μην συμμετείχαν. Τώρα, είναι όλοι ίδιοι. Κι όσοι δεν ήταν, έγιναν!






1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους, τα είπες όλα, έγραψες όπως σκέφτεται καθε απλός ιστορικός κάτοχος.

    Μπράβο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή